ARTROFIX Gel

Artrofix gel za zglobove nije samo lokalno sredstvo protiv bolova. Sastojci proizvoda prodiru duboko u tkiva i doslovno se povezuju, jačaju i vraćaju im elastičnost.
Razvijena je posebna metoda korištenja Artrofix gela, slijedeći preporuke, moći ćete se ponovo slobodno kretati i voditi aktivan životni stil.
Ako osjećate bol u leđima, pucanje zglobova tijekom kretanja, oticanje udova, patite od ograničenog kretanja i bolova prilikom okretanja glave ili trupa, ovaj krem gel je za vas.
Artrofix gel se posebno preporučuje osobama koje vode sedalački način života ili imaju oštećene ili istegnute mišiće i ne mogu ispraviti leđa.
Uzroka takve boli može biti mnogo, ali jedno rješenje je Artrofix, koji će delotvorno ublažiti bol i povećati pokretljivost. Pogodan je i za dobne promjene, potrebna je samo redovna upotreba proizvoda i moći ćete zaboraviti sve na svoju neugodnu nelagodu.

KOJI SU OČEKIVANI REZULTATI ARTROFIX GELA?
Glavna je ta da se bolovi u leđima i zglobovima mogu znatno umanjiti i da ljudi mogu nastaviti sa svakodnevnim aktivnostima kao i obično.

Prednosti Artrofix gela za zglobove:

Prirodna formula koja pozitivno utiče na motoričke sposobnosti;
Povećanje fizičke aktivnosti kao rezultat;
Lako se nanosi i brzo upija;
Brza narudžba, diskretna dostava;
Nema nuspojava i kontraindikacija.